NU architectuuratelier is een werkplatform voor intense architectuur en ontwerpend onderzoek, geleid door Armand Eeckels en Halewijn Lievens. Sinds zijn oprichting in 2004 heeft het bureau de ambitie om ruimtelijke, materiële en landschappelijke projecten te ontwikkelen en te bevragen in nauwe samenwerking met zijn klanten. Door de empathische benadering van het ontwerpproces wil NU een kwalitatieve bijdrage leveren aan onze sociale, ruimtelijke en mentale omgeving.

NU’s intense benadering van architectuur heeft geleid tot een brede waaier aan bijzondere, op zichzelf staande projecten. De ambities voor de projecten van het bureau komen daarbij voort uit een diepe interesse in cultuur, het publiek en het welzijn van mensen. NU streeft naar tactiele en wezenlijke architectuur door groot- en kleinschalige projecten te combineren, waarbij functionele verwachtingen tot inspiratie worden opgewaardeerd. In essentie wil NU architectuuratelier empathische architectuur ontwikkelen die dicht bij de mensen staat die ermee in aanraking komen.

Team

Aga BatkiewiczAga GrzemskaArmand EeckelsArthur De KeyserCelien DemetsCharlotte VynckeChristoph FoqueFelice Van TieghemFrancesco MinoHalewijn LievensJarno VerlindeJason LadriganKonstantijn VerbruggeMathilde GeensOndřej HanušSarah CallewaertStephen Van ElslanderTim Van Verdegem

Gerealiseerd met de steun van Flanders Investment & Trade.