NU architectuuratelier is een werkplatform voor intense architectuur en ontwerpend onderzoek, geleid door Armand Eeckels en Halewijn Lievens. Het bureau is opgericht in 2004 en heeft de ambitie om in sterke wisselwerking met de klanten ruimtelijke, materiële en landschappelijke opgaven te bevragen en te ontwikkelen. NU wil op een kwalitatieve manier bijdragen aan onze sociale, ruimtelijke en mentale omgeving.

NU architectuuratelier maakt geen onderscheid tussen architectuur en interieur. Het bureau ontwerpt meubels en interieur als een onderdeel van de architectuur. Het maken zelf blijft zeer bewust een onderdeel van het architectuuratelier. Stalen en prototypes worden ontwikkeld voor eigen en voor externe projecten.

Met een grote variëteit aan gerealiseerde en gewaardeerde projecten, heeft de diepgaande benadering van architectuur geleid tot een reeks bijzondere projecten. NU streeft naar tactiele, wezenlijke architectuur door het combineren van groot- en kleinschalige projecten. Het bureau wil op die manier functionele verwachtingen opwaarderen tot inspiratie.

Team

Armand EeckelsArthur De KeyserCharlotte VynckeChristoph FoqueEsmeralda BiermaFelice Van TieghemFien DeruyterFrancesco MinoGiulia CiuffolettiHalewijn LievensJarno VerlindeKonstantijn VerbruggeOlivier Van CalsterRuth Van de steeneSarah CallewaertStefan HooijmansTim Van VerdegemTimotheus De BeirWillem Broekaert

Gerealiseerd met de steun van Flanders Investment & Trade.